Ícaro CV Pòrtol CAMPIONS DE BALEARS!

Aquest passat dissabte 09/04 els portolans Ícaro CV Pòrtol asistien al poliesportiu Blanquerna per disputar el Campionat de Balears davant els 3 millors equips de les illes. Per un costat el CV Artà, el CV Eivissa i el Ícaro CV Pòrtol.

El primer partit el disputaren els portolans Ícaro CV Pòrtol davant el CV Eivissa. Els locals realitzaren un partit impecable el qual no donar moltes opcions a l’equip pitiús. Els jugadors dirigits per Alberto Franco juntament amb Laura Cano tancaren el partit per la via ràpida amb un 3 a 0 al marcador.

Tot seguit el CV Artà disputà el partit contra el CV Eivissa on també els artanencs donaren poques opcions als eivissencs. Amb un 3 a 0 al marcador ja teníem els dos finalistes del campionat!

A les 21 h va arrancar el partit, la gran final entre Ícaro CV Pòrtol vs CV Artà. Els portolans començaren el partit dominant el marcador durant els dos primers sets. Molt regulars amb el servei i molt contundents amb l’atac. Al tercer set es complicar la situació, la qual l’equip visitant va saber aprofitar per anotar-se la victòria del tercer set. Amb un 2 a 1 al marcador els portolans sortiren al 4 set amb moltes ganes de demostrar el seu potencial. Així ho feren, aconseguien tancar el 4t set amb contundència aconseguint així el títol de CAMPIONS DE BALEARS!!! ENHORABONA NINS!!!

Donar l’enhorabona al CV Artà pel gran partit realitzat així com donar l’enhorabona al CV Eivissa pels dos partits realitzats!

Ara toca preparar el campionat d’Espanya 😀 A donar canya al·lots!!!